Informatie intercamp

Beste JV/G’s , V/G’s en ouders,

Binnen twee weken is het zo ver… INTERCAMP!

Hierbij geven we jullie veel concrete informatie. Zorg dus dat jullie dit bericht volledig door lezen!

VERTREK:

We spreken op vrijdag 18 mei af om 17u15 voor het station van Leuven. De trein die we nemen vertrekt om 17u44. Die trein brengt ons naar het station van Sint-Truiden. Van daaruit nemen we nog een bus. We vragen dus dat iedereen die een Buzzypas heeft deze mee te nemen. Onze eindbestemming is de Regionale luchthaven van Limburg. Hier komen we aan rond 19u30.

Voorzie voor onderweg een “lunch”pakket. We zullen niet meer koken wanneer we aankomen, dus voorzie een maaltijd die als avondeten kan gegeten worden. We voorzien wel nog een avondhapje voor het slapen gaan.

WAT MEE TE NEMEN:

In je TREKRUGZAK (!!!) steek je:

Slaapzak

Slaapmatje

Zaklamp

Pyjama

3 onderbroeken

3 paar kousen

Kledij aangepast aan het weer

Wandelschoenen (zorg hiernaast ook voor nog 1 paar andere schoenen)

Regenjas

Fluo-vestje

Pet

Toilettas (tandenborstel, tandpasta, zonnecrème, zeep)

Washandje

Handdoek

Kleine rugzak voor op dagtocht (hier moet een lunchpakket en enkele spulletjes in passen, neem bv een zwemzak die je kan opvouwen)

Eetgerief: gamel, drinkbeker, bestek (vork, lepel, mes), drinkbus

Extra benodigdheden voor de activiteiten:

3 knopen (grootte en kleur maken niet uit)

1 scoutsbadge (mag oud en versleten zijn)

1 leeg glazen yoghurt potje

1 kleurrijk kledingstuk dat kapot mag

1 kleurrijke knikker

Als er problemen zijn met het vinden van bovenstaand materiaal spreek je de leiding hierover aan tijdens de volgende vergadering.

TERUG NAAR HUIS:

We vragen aan de ouders om de leden terug te komen ophalen. We spreken af op de parking van de Delhaize van Sint-Truiden, Kennedylaan 4. Het exacte uur van ophalen is nog niet duidelijk aangezien we van Intercamp hierover nog geen bevestiging hebben, maar dit zal rond de middag zijn. Hierover communiceren we nog verder.

EXTRA:

  • De leden mogen zakgeld meenemen aangezien er mogelijkheden zijn om souvenirs te kopen of tijdens de vrije momenten een drankje te drinken.
  • Kunnen alle vegetariërs die meegaan de leiding komende zaterdag hierover aanspreken.
  • We willen nogmaals benadrukken dat alle leden een trekkersrugzak moeten gebruiken. In de heen- en terugweg zullen er een paar kilometers te voet worden afgelegd. Trolleys en dergelijke zijn hier niet handig bij.
  • Iedereen is verplicht om in volledig uniform (hemd + das) aanwezig te zijn. Als dit nog moet aangekocht worden spreek je Spreeuw hierover aan.

Hopelijk is alle informatie in dit bericht duidelijk en kijken jullie er even hard naar uit als de leiding!

Tot zaterdag!