Nieuws

 Door een misverstand met de schaatsbaan kunnen we jammer genoeg toch niet gaan schaatsen volgende week schaatsen wordt uitgesteld maar er komt zeker nog een moment wanneer we zullen gaan schaatsen! Mijn excuses voor het ongemak!

HET IS ZOVER! Vanaf nu kunnen alle Jong Verkenners en Verkenners zich inschrijven voor INTERCAMP! Maak jullie klaar voor een kleurrijk, interactief weekend met scouting over heel de wereld!

!!!!PAS OP!!!! Voor de jong verkenners en verkenners is er kans (veeeeeeeeeel kans) dat ze de vergadering niet proper zullen overleven. Hou hier rekening mee. Groetjes, de leiding.

BELANGRIJKE DATA

Scouts 286e F.O.S. Hermes

Beste leden/ouders

JIPPIEEEE! Vanaf 16 september zien we elkaar terug!

 Beste ouders en leden, komende zaterdag (10 juni) gaan we samen picknicken en zwemmen aan het meer van Rotselaar! Wij verwachten de JONG VERKENNERS/GIDSEN EN VERKENNERS/GIDSEN om 12h aan de lokalen met hun fiets!

Doet deze zonnige zomerse dag jullie ook aan iets denken? Jawel, het wordt tijd om je in te schrijven voor ZOMERKAMP! Dit jaar trekken we van zaterdag 29 juli tot 5 augustus naar de Hoge Rielen in Lichtaart.

Zaterdag 4 maart is het GEEN scouts! Geniet van jullie vakantie! 

Zaterdag 25/02 is het papierslag! Welkom vanaf 9h met jullie papier en karton! Wij staan in de BUNSWIJKSTRAAT! Tot dan! 

Pagina's

Abonneren op Nieuws